Aokigahara aneb Les sebevrahů v Japonsku

Strašidelná místa » Aokigahara aneb Les sebevrahů v Japonsku

14.9.2015, Admin

Mechem obrostlé kmeny, tmavá zeleň, koberec z kapradí. Les Aokigahara na severozápadním úpatí hory Fuji vypadá na první pohled jako romantické místo. První zdání ale klame – platí totiž, že tu dřív než plný košík hub najdete lidské pozůstatky. Aokigahara je totiž les sebevrahů – a tím pádem pro spoustu lidí i bizarní atrakce.

  • Od roku 1950 tam svůj život ukončilo už více než 500 sebevrahů. Neprostupný, temný a hustý les na úpatí hory Fuji je tak děsivý, že byste raději jeli trávit víkend do lesa ze Záhady Blair Witch. V některých místech je hustota porostu tak vysoká, že ani přes den neuvidíte žádné světlo, je tam permanentní tma. Mysterióznost tohoto místa řeší dokonce i japonská vláda, a tak pokud se tam vydáte, uvidíte kromě mrtvých těl i cedule s nápisem jako „Myslete na rodinu“ nebo „Život je vzácný“.
  • Počet sebevrahů je jen odhad. Les je tak velký a neprůchozí, že není v silách vyšetřovatelů najít všechny oběšence, většinou je to dílem náhody. Čili to funguje asi tak, že jdete na vycházku a buď šlápnete na lebku, nebo se před vámi zničehonic zjeví ohnilé nohy visící ze stromu.

Komentáře

Antispamová ochrana: Napište číslo 100 slovem

Webové stránky zdarma