Gonder Mansion

Strašidelná místa » Gonder Mansion

14.9.2015, Tomáš Frýdl

Na Zemi existuje opravdu mnoho strašidelných míst, kde jsou paranormální jevy na denním pořádku a kam by člověk jen málokdy vkročil. Stejně tomu tak je i u těchto domů, které jsou po léta upuštěné, s minulostí, jenž má za následek mnohdy nevysvětlitelné jevy. Dneska se podíváme na Gonder Mansion

  1. -Panské sídlo Gonderů se nachází ve Štrasburgu v Pennsylvanii, kde ho postavil místní železniční magnát. Dům ve viktoriánském stylu vzikl hned vedle velmi skromné domácnosti, kde dříve bydlela jeho rodina. Chtěl se zde usadit a postarat se o svou sestru Annie, avšak dům náhle opustil a Annie zanechal svému osudu. Annie byla odsouzena žít na samotě, daleko od zbytku rodiny. Annie trpěla několika mentálními postiženími, což rodinu znepokojovalo.
  2. --A obavy byly na místě. Nakonec se Annie přestěhovala pryč od sídla a od rodiny, ale přísahala pomstu za to, že je nikým nemilovaná. O několik let později se Annie utopila (spáchala sebevraždu) v nedalekém Pequea Creek. Od té doby, zdá se, že se pokouší splnit svůj slib. Její duch straší na panském sídle Gordonů a v oblibě má zvláštně strašení návštěvníků, kteří odsud utíkají s hrůzou ve tváři.

Komentáře

Antispamová ochrana: Napište číslo 100 slovem

Webové stránky zdarma