Zrnění

Creepypasta » Zrnění

14.9.2015, Tomáš Frýdl

znáš to ne ? jen tak ti přeblikne obrazovka..

Jen tak se koukáš na televizi a najednou to začne šumět, jsi naštvanej, protože tam třeba právě šla tvoje oblíbená show.No většina lidí ten šum podceňuje, je to něco víc, než jen úkaz, který kazí potěšení z toho, že se můžeš koukat na televizi v klidu.Když se budeš do šumu dívat dlouho, tak si najednou dá pauzu a všechny zvuky náhle zmizí, je ticho, ale stejně tvoje show pokračovat nebude.
Dostal ses do problému - teď nesmíš odvrátit svůj pohled od obrazovky, nehledě na čas, ale pokud to nevíš, určitě se podíváš pryč a v tu chvíli ztratíš kontrolu nad svým tělem.
Tvůj pohled se chtě nechtě obrátí zpět na obrazovku, kde znova probíhá šum, ale už to není takový šum, jaký znáš - černé tečky se začínají samovolně pohybovat a začínají utvářet různé tvary, postavy, ale ty se nemůžeš pohnout, až teprve, když se všechno vrátí do normálu, šum bude normální a v televizi opět začne dráždivý zvuk, který naznačuje, že nemáš signál, pak teprve získáš kontrolu nad svým tělem.
Pak už se na tutéž televizi nikdy nesmíte dívat znovu, pokud jí zapnete, ukáže vám jen šum a nic víc, ale nesmíte se do něj znovu déle koukat, jinak se bude totéž znovu opakovat, bohužel s katastrofálními výsledky.
Co se stane je přesně neznámé, ale všichni, kteří měli to neštěstí a do šumu se zadívali znovu do týdne zmizeli.
Průběh bude tedy úplně stejný, ale po několikátém zopakování tohoto procesu se vaše oči definitivně přimrazí k obrazovce a už bude snad jen zázrakem, když se někdy znovu vrátíte do normálu.
Pak je tu taky možnost, že šum zmizí, ale vy se pořád nebudete moci hýbat, zvuk bude stále chybět, ale televize konečně zobrazí něco jiného, než je šum - docela známé místo, bude pokoj ve kterém sedíš a ani tebe z toho obrazu nevynechá.

Říká se, že poslední věc, kterou tam uvidíš, jsi ty sám ze zadu, a pak zmizíš...

Komentáře

Antispamová ochrana: Je-li dnes středa, co bude zítra?

Webové stránky zdarma